Wedding story - Rebecca & Marc


A fost prima oară când am fotografiat o nuntă baptistă şi mă bucur că am putut să cunosc multe persoane cu care am legat prietenii. Pe lângă entuziasmul şi dragostea celor doi, am rămas uimit de simplitatea, dar în acelaşi timp, frumuseţea cu care şi-au organizat evenimentul.


Pregătirile mirilor au avut loc la hotel, acolo unde le-au fost alături cei mai buni prieteni, creând o atmosferă foarte faină. După pregătiri, ne-am deplasat la un lac din apropiere, pe unul dintre pontonurile acestuia, unde a avut loc cununia religioasă. Emoţiile şi lacrimile de fericire nu s-au putut ascunde de obiectivul aparatului de fotografiat, motiv pentru care am reuşit să surprind foarte multe fotografii care să le amintească de momentele respective, peste mulţi ani.

Cununia religioasă a fost foarte emoţionantă, chiar şi pentru mine, datorita cuvintelor pastorelui Abi, care au creat o ceremonie cum nu se putea mai frumoasă. Dupa cununia religioasă, am făcut o şedinţă foto într-o zona din apropiere, plină de vegetaţie, iar apoi am mers la petrecere, la un restaurant din oraş.

A fost un eveniment reuşit, care, pot spune, a reprezentat o provocare pe care am acceptat-o cu braţele deschise.