Hey!

Stefan Adrian este numele meu, si sunt un fotograf situat in judetul Teleorman. Sunt o fire foarte empatica, comunicativa si prietenoasa, o serie de calitati care m-au ajutat foarte mult pe parcursul acestor ani. Practic voluntariat in mai multe locuri din judetul Teleorman si sunt participant in cadrul unui program international de arta fotografica. Consider ca am un cuvant de spus, iar de fiecare data cand primesc aceasta ocazie, o imbratisez cu mare drag.

Ca orice om, am inceput de jos, si pot sa spun ca intr-o perioada de 3 ani, am reusit sa ma dezvolt remarcabil, incat astazi sa pot povesti prin imagini evenimentele oamenilor. A da viata unor amintiri si de a avea grija de acestea reprezinta o responsabilitate foarte mare pentru cineva, lucru de care sunt foarte constient si l-am dovedit pe parcursul anilor, de cand lucrez cu oameni.

Fotografia este un adevarat mod de viata, o traire. Prin intermediul acestei arte, putem sa spunem multe, tacand. Chiar daca nu sunt bun la desen sau pictura, fotografia imi ofera posibilitatea de a picta, de a ma juca cu o paleta larga de culori, incat sa creez cadrele pe care le doresc. Ea ne duce in locuri in care nu am mai fost, lucru care ne provoaca sa ne adaptam de fiecare data provocarilor.


"Sunt fotograful care doreste să extraga tot frumosul din evenimentul dumneavoastra si sa îl prezinte în mod digital prin fotografii. Emotiile si trăirile dumneavoastra reprezinta responsabilitatea mea din ziua evenimentului.""

—Stefan d. adrian

Testimoniale

Mihaela & Valentin

1 / 3

"Un cuplu minunat din Alexandria care s-a decis sa colaboreze alaturi de mine pentru fotografiile de la cununia civila. Am facut o sedinta foto in padurea Vedea din oras, unde am avut oportunitatea sa cunosc si nasii, un cuplu minunat si plin de energie. Imediat dupa ce am terminat sedinta foto, am plecat spre primarie, unde a avut loc ceremonia de cununie civila.
| Mihaela: Cel mai bun fotograf! Un baiat foarte implicat si pasionat de ceea ce face! |"

1 / 3

Follow me on Instagram